PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27, 28 i 29 de MARÇ- Primavera hivernal!

MeteoPirinencs! L’hivern va ser primaveral i la primavera vol ser hivernal! Temps avui dijous encara marcat per aquestes nevades a gairebé totes les cotes i divendres i cap de setmana, amb ruixats de tarda de neu encara a cotes baixes.. I després, super atents a possibles noves situacions de neu a cotes molt baixes.. Per sort, alguna cosa amb què matar el temps, no? jeje Us ho expliquem:

Divendres 27 de març: Després de la jornada gèlida de dijous, amb valors entorn dels -15ºC a alta muntanya, la temperatura comença a recuperar-se, tot i que continuarà freda.
Tindrem un matí amb grans clarianes i algunes boires a les valls. Al migdia i tarda les nuvolades aniran a més i entre la tarda i el vespre tindrem alta probabilitat de ruixats al Pirineu i Prepirineu central i Oriental (aproximadament de l’Alt Urgell fins a l’Empordà). Poca cosa. La cota de neu continua baixa, uns 1.000m, però més baixa en cas de xàfec fort.
Vent encara fort del nord, però no tant com dijous.

Dissabte 28 de març: Dia típic de primavera, cel variable i a la tarda, descarregaran ruixats dispersos, alguns intensos i altres zones on no caurà ni gota. La temperatura puja de valent amb la més presència de sol i la cota de neu estarà entorn dels 1500m.

Diumenge 29 de març: Tot i que els mapes no coincideixen, pinta que tindrem un temps inestable. Molts núvols i ruixats durant qualsevol moment del dia, en forma de ruixat, és a dir, anirà plovent aquí i allà a estones. A la tarda les precipitacions es faran més abundants al vessant nord del Pirineu i la temperatura començarà a caure novament. Cota de neu baixant dels 1600 als 600m. Atenció les ventades, jornada de vent del nord.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i dimarts novament pendents de les nevades! Des d’ahir no s’entreveu una nevada tan bestial com deien els mapes dies enrere, però així i tot estant en joc les peces per portar-nos sorpreses.. Moolt aire fred i borrasques donant voltes per l’entorn del Pirineu, això segur que farà parlar!! Diumenge doncs, no us perdeu la previsió. Ho anirem seguint des de casa.

No us perdeu els directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu! Avui dijous Geni ArChetti dels estanys de la Pera, divendres Oriol de Xep, guia de la Vall de Boí, dissabte Xavi Alujas de RAC 1 i molts més convidats els propers dies!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »