DESCOBERTA PIRINEUS

Parcs dels Búnquers de Martinet i Montellà de la Cerdanya

El Parc dels Búnquers de Martinet, és una iniciativa molt bonica per donar a conèixer un període de la nostre història recent. Tot i això, la gran quantitat de búnquers que se situen a la zona pirinenca i la seva relació amb la Guerra Civil Espanyola -entre d’altres-, és una incògnita encara ara per gran part del públic. És per això, que amb aquest “museu” és vol posar en valor aquest recurs turístic de primer ordre al municipi de Montellà i Martinet, a la comarca de la Cerdanya. D’altre banda, cal tenir en compte, que a la zona del Parc del Búnquers, s’han habilitat alguns d’aquest per tal de poder visitar-los i conèixer la seva història des de dintre.

Així doncs, uns proposem fer una visita en aquest indret, per tal de poder experimentar i entendre un temps de guerres, que forma part de la memòria històrica dels Pirineus! A continuació, us deixem el seu trípic –extret de la pàgina web del Parc-:

 

 

REPORTATGE DE: 

Tradueix »