PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 30 i 31 de MARÇ- La nevada de l’any a molts indrets de Catalunya!

MeteoPirinencs! Quins mapes!! Estem a les portes de la nevada més extensa a nivell Català d’aquest any! No parlem de grans acumulats, però finalment tot l’interior de Catalunya per sobre d’uns 400m podria quedar blanquet els pròxims dies!

Arriba una massa molt freda i es barrejarà amb la humitat del mediterrani, una combinació explosiva que donarà a parlar fins dijous, amb nevades extenses i acumulats de pluja importants. Us ho expliquem:

Dilluns 30 de març: Les precipitacions que s’hauran iniciat a darreres hores del diumenge, es faran abundants durant la matinada a tot el Pirineu i Prepirineu, amb una cota de neu que s’anirà desplomant i acabarà nevant a totes les cotes durant les primeres hores de dilluns, i podrà nevar amb ganes arreu. Continuarà nevant fins al migdia i a partir de llavors, els núvols s’aniran trencant, i durant la tarda continuaran alguns ruixats més esporàdics. En conjunt però, tindrem una tarda de treva en les precipitacions.
Ambient de ple hivern. Vent del Sw destacable.

Dimarts 31 de març: Els mapes no ho tenen 100% d’acord, però molt probablement després d’una nit tranquil·la, les precipitacions tornaran amb l’hora de la sortida de sol, i veurem nevar amb ganes especialment durant el matí. Això sí, sembla que la cota de neu podrà anar pujant cap als 1.000m a la tarda, quan les precipitacions continuaran, però més febles i amb estones de pausa. Vent de llevant destacable i ambient ben fred.

Destacable la nevada que podrà afectar TOT l’interior de Catalunya durant la matinada i fins al migdia… Alguns mapes donen neu fins i tot a les cotes més baixes del Pla de Lleida, espectacular!

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous continua l’inestabilitat accentuada, amb ruixats abundants i neu encara a cotes baixes, així que com ja és habitual per l’època de l’any, continuarem sumant gruix de neu a muntanya, una gran notícia per les reserves d’aigua d’estiu. Ho anirem seguint des de casa.

No us perdeu els nous directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu, demà us anunciarem els nous convidats de la setmana!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »