PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1 i 2 d’ABRIL – Continuen les precipitacions!

Continua el temps mogut!! Sincerament, al Pirineu molt més descafeïnada la situació ahir i avui del que pintava diumenge, tot i que si hem vist nevar a moltes zones i fins i tot, tenir la nevada més important de la temporada, a cotes baixes  a la Vall d’Aran.

Dimecres i dijous encara amb estones de pluja i neu, tot i que la cota anirà pujant. Cap de setmana més primaveral i sembla que continuarà el moviment clàssic per l’època dels pròxims dies. Us ho expliquem:

Dimecres 1 d’abril: Les precipitacions continuaran visitant de forma feble o moderada a qualsevol indret del Prepirineu i més esporàdicament Pirineu, sent moderades al sector Oriental (Ripollès, Garrotxa). Molt probablement bona part del dia, no plourà ni nevarà a gran part de la serralada, i ho farà especialment durant la matinada i a partir de la tarda. 
La temperatura comença a pujar i la cota de neu s’enfilarà per sobre dels 1700m.  Vent de llevant moderat. 

Dijous 2 d’abril març: Els ruixats continuaran durant la matinada. Matí amb grans clarianes i ruixats esporàdics que podran afectar qualsevol indret, tot i que serà més els llocs on plogui poc o gens. A la tarda, nous ruixats aquí i allà i estones de clarianes. Temperatura fresca i neu encara entorn dels 1700m. 

Tendència pels pròxims dies: Continuem amb dinamisme del temps, completament primaveral. El cap de setmana podria presentar-se més estable i amb més estones de sol i més caloreta, però molt probablement continuarem rebent fronts durant els pròxims dies!

No us perdeu els nous directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu, demà us anunciarem els nous convidats de la setmana!

 

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »