PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3, 4 i 5 d’ABRIL – Per fi surt el sol!

Confinament i dies grisos és una mala combinació! Per sort, ens arriben tres jornades de cap de setmana, amb moltes més estones de sol i temperatura més primaveral, que ajudaran a fer una mica més suportable estar tot el dia a casa..

Dilluns tornarien els ruixats! Paciència amics, us esperem avui i demà a les 17.00h, a les xerrades en directe a Instagram! Us expliquem la previ a continuació:

Divendres 3 d’abril: Jornada ja molt més plàcida que la resta de dies d’aquesta setmana. Al matí encara restes de núvols i algunes boires a les valls, però les clarianes s’aniran imposant. Algunes nuvolades a la tarda, que com a molt donaria 4 gotes. Més fred a les nits, però més caloreta al migdia.

Dissabte 4 d’abril març: Grans clarianes, alguns núvols decoratius i poca cosa més a comentar. Vent encalmat i més caloreta al migdia.

Diumenge 5 d’abril març: Continua el temps tranquil, tot i que tindrem més núvols alts i mitjans, que especialment a la tarda, deixaran el cel més tapadot. Temperatura molt agradable.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns retornen alguns ruixats i la setmana vinent es presenta variable, però amb moltes estones de sol i poc fred.

No us perdeu els nous directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu, demà us anunciarem els nous convidats de la setmana!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »