PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 d’ABRIL – Tornen els núvols i alguns ruixats

Setmana Santa 2020 confinada amb temps completament primaveral! Comencem setmana amb molt núvols i alguns ruixats, poca quantitat de precipitació, i aquesta serà la tendència per les nostres sortides fora de casa durant aquests dies… Estones de sol alternant amb jornades més inestables. 

Us expliquem la previ a continuació:

Dilluns 6 d’abril: Jornada on els dies radiants del cap de setmana donan pas a un cel molt més cobert. Al matí encara algunes clarianes, però a la tarda el cel quedarà més cobert, amb algunes pluges o nevades per sobre dels 2000m al Pirineu més pròxim a l’Aragó i més esporàdicament a la resta. Temperatura una mica més baixa per la manca de sol i vent poc destacable.

Dimarts 7 d’abril: Matí cobert a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb ruixats que podran afectar qualsevol indret, però que no sumaran molts litres. La cota de neu continua entorn dels 2000m. A la tarda més clarianes, però encara amb núvols i probabilitat alta de ruixats aquí i allà.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres estable, amb domini del sol i a partir de dijous i els festius de Setmana Santa, ara per ara sembla que tindrem el temps clàssic primaveral, matins de sol i nuvolades de tarda amb ruixats i tronades!

De moment fem uns dies de descans de les xerrades “confinats amb MeteoPirineus”! 

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »