PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 d’ABRIL – Matins de sol, tardes de nuvolades i ruixats

Allà fora tot continua el seu curs! Dies típics d’abril, amb matins amb moltes estones de sol i tardes amb crescuda de nuvolades que comportaran alguns ruixats i tronades. Aquesta serà la dinàmica de tota la setmana i dels festius de Setmana Santa. Així que a prendre el solet als matins i a fer fotos i vídeos des de la finestra a la tarda!

Us expliquem la previ a continuació:

Dimecres 8 d’abril: El dia començarà amb més estones de sol que dilluns i dimarts i continuarà així fins al migdia. A partir de llavors les nuvolades aniran a més, especialment al Pirineu Axial i en aquestes zones durant la tarda tindrem alguns ruixats i tronades. No es descarta que arribin a altres indrets del Pirineu i Prepirineu. En general però, jornada plàcida. Ambient fresc al matí i molt agradable al migdia. El vent del sud anirà perdent intensitat amb el pas de les hores. Cota de neu alta, 2400m.

Dijous 9 d’abril: Jornada molt similar a la de dimecres, matí agradable i amb estones de sol, tarda amb molts núvols i ruixats i tronades a qualsevol indret, tot i que no seran ni generals ni intensos. Neu 2400. Poc vent i temperatura estable.

Tendència pels pròxims dies: Tot igual pels propers dies, matins agradables i tardes amb algunes tamborinades, sincerament, una gran ocasió per seguir el creixement dels núvols, així que us recomanem fer time lapse (vídeos a càmera ràpida) i que els compartiu amb nosaltres! 

No deixeu de participar aquest dimecres i dissabte al TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu a les nostres xarxes! 

De moment fem uns dies de descans de les xerrades “confinats amb MeteoPirineus”! Però ja tenim uns quants confirmats per la propera edició! 

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »