PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10, 11 i 12 d’ABRIL – Setmana Santa de luxe!

MeteoPirinencs, busqueu activitats alegres per fer a casa els pròxims dos dies, perquè l’ambient a fora serà tristot, amb molts núvols i amb pluges, i sensació de fredor!

A partir de dimecres més estones de sol i entre dijous i dissabte, mini tastet d’estiu amb la temperatura al migdia!

Us expliquem la previ a continuació:

Dilluns 13 d’abril: Dilluns de Pasqua molt inestable! De bon matí encara tindrem algunes clarianes, tot i que els núvols seran ja protagonistes. Al migdia començaran els primers ruixats, que es mantindran la resta de la jornada. A la tarda podrà ploure en qualsevol indret i en qualsevol moment, tot i que tindrem algunes estones de pausa. Algun registre localment serà macot (superior als 20mm). Boires i ambient fred. Neu a uns 2.000m. Vent de llevant fort, especialment a cotes altes. 

Dimarts 14 d’abril: Tindrem menys precipitacions que dilluns, tot i que els núvols i les boires semblen que seran els protagonistes del dia. Al migdia i tarda tindrem plugims o ruixats de distribució irregular, però poc importants, però que donaran una jornada apagada. Neu pujant a 2.400m.

Tendència pels pròxims dies: Inestabilitat pels pròxims dies, moltes estones de sol però també alguns ruixats (dimecres vespre i fins dijous, i potser diumenge). Això sí, puja de valent la temperatura màxima, i entre dijous i dissabte, la caloreta al migdia serà la protagonista. 

No deixeu de participar demà dilluns al TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu a les nostres xarxes!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »