PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 d’ABRIL – Temps primaveral

Vingaa!!! Amunt aquests ànims, arriben ara tres dies força estables, amb moltes estones de sol i temperatura al migdia una mica més càlida. Més llum, més alegria.

Us recordem que des de MeteoPirineus, intentem estar al 100% per crear contingut, propostes de visites pirinenques, jocs i fer en definitiva, que el confinament sigui més suportable i que somniem en les nostres activitats per aquestes muntanyes quan tot això acabi.. Gràcies pel vostre seguiment i suport!

Us expliquem la previ a continuació:

Dimecres 15 d’abril: Després dels ruixats del dimarts a la tarda, el dia començarà amb boires a les valls, a les zones on hagi plogut. En general però cel variable. Al migdia tornen els núvols, i fins i tot amb algunes pluges més probables a l’Empordà, Garrotxa i Ripollès, i que s’aniran escanpant a la tarda a la resta de la serralada. El vent a la tarda bufarà fort del sud, especialment a cotes altes. Neu a 2200.

Dijous 16 d’abril: Durant la matinada tindrem ruixats a qualsevol indret. A l’alba, molt núvols, però a mesura que avanci el matí les clarianes aniran a més i la resta de la jornada tindrem un cel primaveral (mig mig) al Pirineu i Prepirineu. Neu a 2.400m. Vent perdent intensitat i la temperatura començarà a pujar al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Divendres amb la mateixa inèrcia de cel variable (potser alguns ruixats??) i amb ambient més càlid al migdia. I cap de setmana potser amb un dissabte similar i possible situació de pluges abundants diumenge.. Ho anirem seguint!

No deixeu de participar al TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »