PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17, 18 i 19 d’ABRIL – A les portes d’un abundant temporal de pluja i neu!

Quina primavera més moguda!! Els darrers mapes insinuen que a partir de dissabte, les pluges i les nevades a cotes altes seran les grans protagonistes, amb un important i llarg temporal de pluges abundants a tot el Pirineu, que es podria allargar ben bé fins dijous de la setmana vinent.

Encara que costi de creure, portem des de novembre amb precipitacions abundants a gran part del Pirineu i amb les pluges fortes previstes, cotes de neu altes i desgel, el creixement dels rius serà destacable i els embassaments ja estan plens.. Així que haurem d’estar a l’aguait!

Us expliquem la previ a continuació:

Divendres 17 d’abril: Jornada variable, a estones amb cel força tapat, però de pluges ben poques o cap. Serà el dia més estable d’una bona pila de jornades, així que aprofitem! Al migdia la temperatura serà ben càlida! Vent del sud fort, especialment a alta muntanya.

Dissabte 18 d’abril: Encara el matí serà tranquil, amb cel variable, algunes nuvolades i sense precipitacions. A la tarda les nuvolades aniran a més, i els ruixats i tempestes entre la tarda, vespre i nit, s’aniran generalitzant. Ambient encara càlid i cota de neu 2.800m! Vent del sud destacable.

Diumenge 19 d’abril: Jornada segons els mapes actuals, passada per aigua. Precipitacions durant tota la jornada, amb cel gris i moltes boires i acumulats totals macos. Cota de neu encara alta, 2.800m. En ploure de forma abundant i amb cota de neu molt alta, la crescuda dels rius podrà ser destacable.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i fins dijous, les pluges continuaran sent abundants al Pirineu i Prepirineu. La veritat que costa creure tanta continuïtat en aquestes pluges i els mapes d’abril són molt canviants, així que ho haurem d’anar seguint! De complir-se aquests mapes, de ben segur que tindrem problemes amb tanta quantitat d’aigua.. L’altre aspecte a comentar, la cota de neu aniria baixant, així que el tou de neu acumulat a alta muntanya serà més que important!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »