PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20 i 21 d’ABRIL – Pluja, pluja i més pluja!

Setmana força passada per aigua, amb ruixats i tempestes totes les tardes de la setmana entrant i algunes jornades com dilluns i dimarts, amb pluges més persistents i abundants.

Cotes de neu altes, així que el desgel i la crescuda dels rius serà molt destacable! Tot i això a les cotes més altes, s’acumularà un bon tou!

Us expliquem la previ a continuació:

Dilluns 20 d’abril: Sembla que encara el matí serà força cobert per núvols, però sense pluges generals. A la tarda si que la pluja anirà a més, sent més intensa i arribant a la majoria de zones del Pirineu i Prepirineu, en moltes ocasions, en forma de tempesta. Cota de neu entorn dels 2500m.

Dimarts 21 d’abril: A gran part del Pirineu, jornada amb pluja abundant i continuada, especialment Pirineu oriental, Prepirineu, i menys al nord del Pallars Sobirà i Vall d’Aran. Boires i ambient gris i fredot. La cota de neu baixarà fins a 2000m i el gruix a alta muntanya podrà ser ben destacable!

Tendència pels pròxims dies: Dimecres entra a força la tramuntana i les clarianes al matí seran presents. Tot i això, la resta de la setmana tindrem pluges i tempestes de tarda força generals i abundants, així doncs, continua el moviment primaveral.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »