PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 22 i 23 d’ABRIL – Més clarianes, però tempestes fortes!

Finalment el Pirineu no ha arreplegat el plat fort de la borrasca, que ha deixat autèntics diluvis en altres indrets de Catalunya, però les pluges, afortunadament, han estat moderades al Pirineu.

Ara arriben jornades més variable, amb més clarianes al matí, però no ens refiem, les tempestes de tarda podran ser intenses, així que continuen les precipitacions uns quants dies més.

Us expliquem la previ a continuació:

Dimecres 22 d’abril: El temps continuarà mogut, amb cel molt cobert i pluges que afectaran principalment al Pirineu oriental i menys destacables a les zones on menys ha plogut en aquestes darreres hores. A la tarda obertura d’alguna clariana, però continuaran els ruixats en qualsevol indret i hora. Temperatures estables i cota de neu 2000m. Vent fort del nord!

Dijous 23 d’abril: El matí començarà més tranquil, amb núvols, clarianes i algunes boires. Molt ràpidament les nuvolades aniran a més, i les tempestes a la tarda seran presents, extenses i localment intenses, atenció! Temperatura estables. Vent més feble que dimecres.

Tendència pels pròxims dies: La tendencia serà similar per divendres i el cap de setmana, amb matins més agradables, però molt pendents de les tempestes, algunes intenses, a les tardes! Precaució!!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »