PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS
PREVISIÓ 24, 25 i 26 d’ABRIL – Tardes de llamps i trons!
Tardes sorolloses!! Ens arriben unes quantes tardes dominades pels ruixats i tempestes, algunes ben fortes! Sincerament, finalment podrà ploure més en moltes zones del Pirineu, que amb la pertorbació dels darrers dies, i és que les tronades seran abundants, extenses i fins i tot, intenses, amb ventades, fortes pluges i calamarsades! Precaució!

Us expliquem la previ a continuació:

Divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 d’abril: No dividirem el temps per jornades, perquè el temps de divendres, dissabte i diumenge serà calcat! Matins amb moltes estones de sol, boires en les zones on hagi plogut la tarda anterior i ambient fresc. A mesura que avanci el matí, la temperatura pujarà de valent i les grans nuvolades aniran a més i ja al migdia podem tenir els primers ruixats. Durant la tarda, es faran extensos, intensos i podran descarregar a la majoria de zones del Pirineu i Prepirineu. Insistim, podran ser forts o molts forts aquests xàfecs, i venir acompanyades de calamarsa i ratxes fortes de vent.

Tendència pels pròxims dies: La tendencia entre dilluns i dimarts és de més ruixats, tempestes i pluges! Fins i tot alguns mapes apunten a una refrescada de cara a mitjans de la setmana vinent.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »