PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 d’ABRIL – Dos jornades més de tempestes, abans d’una calorada!

Sembla que arriba la traca de ruixats i tempestes entre dilluns i dimarts! Festival de llamps i xàfecs forts, abans de l’arribada a partir de divendres, d’una glopada molt càlida que ens farà viure el primer tastet de calor estiuenca d’aquest 2020!

Vam començar el confinament amb fred i nevades, i sortirem molts de nosaltres amb una jornada força estiuenca!

Us expliquem la previ a continuació:

Dilluns 27 d’abril: Continua una jornada més la inestabilitat molt accentuada! Matí novament amb les primeres nuvolades, algunes escletxes de sol i no es descarta ja algun primer ruixat. Al migdia i a la tarda, els ruixats i les tronades s’aniran fent més extensos i intensos, arribant a qualsevol indret i un dia més, poden ser puntualment intensos. Temperatura sense variacions.  Cota de neu, 2500m. Vent del sud fort a la tarda. 

Dimarts 28 d’abril: Tot sembla indicar, que durant la matinada ens creua el front, que podrà provocar ruixats i tempestes escombrant bona part del Pirineu, puntualment intenses. Matí mig mig, amb estones de sol i sense pluja, per tornar de nou els ruixats i tronades de tarda, tot i que sembla, que ja serien més restringits. La temperatura baixa i amb ella la cota de neu, que podria arribar a baixar fins als 2000m o 1800m.

Tendència pels pròxims dies: La tendencia entre dilluns i dimarts és de més ruixats, tempestes i pluges! Fins i tot alguns mapes apunten a una refrescada de cara a mitjans de la setmana vinent.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »