PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29 i 30 d’ABRIL – Primeres passejades amb ambient d’estiu

Doncs es confirma que pels primers dies de passejades després del llarguíssim confinament, tindrem una ambient de finals de primavera o fins i tot, estiuenc, a gran part del vessant sud i Prepirineu, amb domini del sol i temperatura al migdia que ens farà suar i de valent! En canvi, els núvols i precipitacions predominaran al vessant nord!

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Dimecres 29 d’abril: Dia estable, amb moltes estones al matí i més nuvolades de tarda, difícilment amb precipitacions. Vent moderat a la tarda. 

Dijous 30 d’abril: Darrer dia d’aquest abril estrany, una jornada variable. Matí amb sol i núvols, més compacte en zones d’alta muntanya i vessant nord. A la tarda creixement de nuvolades, i al Pirineu axial, vessant nord i al Pirineu oriental, ruixats i tempestes. Més difícil a la resta. cota de neu 2100m. Encara relativa fresca i ambient agradable al migdia. Atenció a les ventades de ponent, bufaran fortes, especialment a cotes altes. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte el temps serà dual! Sol a tot el vessant sud i algunes nuvolades de tarda amb alguns ruixat i en canvi, dia rúfol al vessant nord, amb molts núvols i pluges. Sembla que tindrem dos protagonistes més, les fortes ventades i la temperatura que pujarà molt a les zones amb més presència de sol, amb ambient estiuenc al migdia!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »