PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1, 2 i 3 de MAIG – Primera “onada de calor” de la temporada!

Tècnicament estem a les portes d’una onada de calor, on la temperatura es dispararà, i tindrem especialment entre dilluns i dimarts, temperatures que podran superar els 30ºC a les zones més càlides del Pirineu! De moment temperatura amunt amunt dia a dia, i fins dissabte, inestabilitat de tarda!

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Divendres 1 de maigDia variable, amb matí amb moltes estones de sol, però a la tarda les nuvolades guanyaran protagonisme. A la tarda s’esperen en zones del Pirineu Axial i Pirineu i Prepirineu oriental, ruixats i tronades. No seran pas generals ni tampoc massa abundants. La temperatura màxima comença a pujar. Vent fort de ponent.

Dissabte 2 de maigTemps molt similar a divendres, amb matí mig mig i tarda més ennuvolada, amb ruixats i tronades més probables a les zones citades de divendres. La temperatura al migdia encara més alta. Vent encara destacable de mestral.

Diumenge 3 de maigEl temps s’estabilitza, amb domini del sol, 4 núvols decoratius i temperatura de ple estiu! El vent s’encalma.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i dimarts pic de calor, amb temperatures que a les valls més càlides, podran rondar els 29ºC, amb ambient plenament estiuenc. A partir de dimarts primers ruixats i la inestabilitat i les temperatures normalitzades arribaran a mitjans de la setmana vinent. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »