PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 i 5 de MAIG – Temperatura estiuenca

La calor serà la gran protagonista de l’inici d’aquesta setmana, amb temperatures altes al migdia, tot i que sembla que no tant com pintava dies enrere, amb valors entre els 25ºC i 30ºC a les zones més càlides del Pirineu i Prepirineu. De precipitacions ben poques fins dimecres a la tarda, amb temperatura que comença a baixar, tot esperant un proper cap de setmana molt inestable i molt més fresc.

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Dilluns 4 de maigDia que començarà amb sol i ambient fresquet. Poques complicacions, tot i que no es descarta que al final de la tarda puguem tenir el pas de ruixats a gran velocitat, creuant de sud a nord. La calor al migdia serà la protagonista. Vent moderat del SW.

Dimarts 5 de maigTemps molt similar a dilluns, amb domini del sol i poques coses a comentar més, les nuvolades de tarda no haurien de donar precipitacions. Possiblement remarcable la calor al migdia i especialment, el vent fort a la tarda del SW. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres comença a baixar la temperatura, amb una tarda amb ruixats i tempestes especialment al Pirineu axial. Dijous i divendres ni fu ni fa i amb calor més moderada, tot esperant un front dissabte que portarà pluges i tempestes i una notable baixada de temperatura, el cap de setmana vinent, podríem tenir màximes uns 10ºC inferiors a les de dilluns.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »