PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 de MAIG – Si t’agrada aquest estiuet, aprofita que s’acaba!

Encara tenim tres dies més amb temps més propi de principi d’estiu, amb temperatura enfilada, domini del sol i visibilitat no gaire bona. A partir de dissabte, es gira la truita, i la temperatura de diumenge podrà baixar més de 10ºC amb la reaparició de les pluges ben típiques i necessàries del maig. 

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Dimecres 6 de maigPoques coses a comentar, cel mig ennuvolat especialment per núvols alts i prims, tarda amb nuvolades, que com a molt donaran 4 gotes i temperatura que es quedarà uns quants graus més curta respecte dimarts. Tot i així, encara calor. Després del fort vent de dimarts, el vent s’encalma.

Dijous 7 de maigJornada força calcada a dimecres, poques complicacions, grans estones de sol i temperatura alteta. Vent feble. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i fins i tot gran part de dissabte encara tranquils i càlids. Dissabte a la nit arriba el front, que farà davallar fort la temperatura i farà que diumenge les pluges siguin protagonistes. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »