PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8, 9 i 10 de MAIG – Adéu estiuet! Torna la fresca, la pluja i la neu!

Després d’una setmana de paréntesis amb temps estable i càlid, tornem a la tendència d’aquesta primavera molt moguda i plujosa! A partir de dissabte al tard, tornen les pluges, especialment intenses diumenge! I forta baixada de temperatura, fins a 12ºC inferiors als que vam tenir dimarts, amb reaparició de les nevades per sobre dels 2.000m! 

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Divendres 8 de maigPoques coses a comentar, cel mig ennuvolat especialment per núvols alts i prims, tarda amb nuvolades, que com a molt donaran 4 gotes i temperatura que es quedarà un pèl més curta respecte dijous. Tot i així, encara calor. Vent a la tarda moderat del SW.

Dissabte 9 de maigLa jornada començarà amb força núvols i no es descarta potser algunes pluges febles al Pirineu Occidental, poca cosa. A la resta sol i clarianes. La temperatura al migdia pujarà de valent, amb calor. A la tarda les nuvolades aniran a més i ja esperem les primeres tempestes, que podran ser puntualment fortes però sembla que de moment, no seran generalitzades. Vent fort a la tarda del SW. 

Diumenge 10 de maigDia molt inestable! Matí ja amb molts núvols i amb els primers ruixats que es podran presentar en qualsevol moment i en qualsevol indret. A partir del migdia, les pluges i tempestes s’aniran generalitzant i podran ser fortes! Precaució. La temperatura màxima baixarà uns 10ºC respecte dissabte i probablement tindrem la mínima del dia a la nit. La cota de neu anirà baixant fins als 2.200m. Vent de SE fort.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns continuarien les pluges abundants fins a mig matí. A partir de llavors, resta de la setmana molt inestable i sensiblement fresca, amb cota de neu que entre dilluns i dimecres podrà arribar a baixar fins als 1.800m. Torna el clàssic temps de maig al Pirineu!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »