PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 11 i 12 de MAIG – Setmana de ruixats, fresca i neu als cims!

Encarem una nova setmana marcada pel temps boig del maig! Tindrem de tot, ruixats, pluges d’anar fent, tempestes fortes, moltes estones de sol i nevades a muntanya, tot això acompanyat de temperatures normals per l’època, molt més fredes que les viscudes la setmana anterior. Així doncs, dies primaverals 100%!

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Dilluns 11 de maigLes precipitacions i fins i tot la nevada a cotes per sobre dels 2.200 metres, serà significativa fins a primeres hores del dia. La resta de la jornada s’obriran moltes clarianes i en el conjunt del Pirineu, ja no plourà. A la tarda noves nuvolades, podran donar alguns ruixats o tronades, a qualsevol indret i puntualment fortes. Temperatura al migdia amb més estones de sol, més altes que diumenge, però lluny de la calor de fa uns dies. Vent de mestral intens.

Dimarts 12 de maigEl matí serà tranquil, amb força estones de sol. A partir de la tarda els núvols aniran a més de sud a nord, i al vespre i la nit, podrà ploure a qualsevol indret del Pirineu, especialment al Pirineu més occidental. Cota de neu 2.200m. Vent de SW moderat a la tarda. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres jornada molt inestable, nova tongada de pluges abundants entre dijous tarda i divendres matí, i cap de setmana amb ruixats i tronades típiques de tarda, així doncs, molta variabilitat! 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »