PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13 i 14 de MAIG – Nova tongada de pluja i neu!

Preparats? Apunta cap al Pirineu una nova situació de pluja i neu (per sobre de 1.900m), que portaran durant els pròxims 5 dies valors de precipitació novament abundants a tota la serralada! QUINA PRIMAVERA! Us podem assegurar que tenim el Pirineu verd i ple d’aigua com fa anys, així que tindrem un final de primavera i un estiu magnífics per a gaudir-lo.

Moltes coses a dir, ho expliquem la previ a continuació:

Dimecres 13 de maigLes precipitacions febles es mantindran durant la matinada i fins a mig matí a gran part del Pirineu. Migdia i tarda amb obertura de clarianes, tot i que els núvols abundants continuaran a especialment a la Ribagorça i Pallars, on podrà continuar alguns ruixats. La cota de neu baixa a 2.100m. Ambient fresc. Vent fort de SE, especialment a cotes altes.

Dijous 14 de maig: Tot i que les clarianes seran protagonistes a primera hora del matí, els núvols aniran ràpidament a més i a partir del migdia començaran les primeres pluges, que seran abundants durant la tarda a tot el Pirineu i Prepirineu, localment amb tempesta. La cota de neu baixarà a 1.900m. Ambient fredot. Vent del S a la tarda moderat.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte molt inestable, amb tempestes de tarda que podran ser fortes. Diumenge sol al matí i tarda amb tronades més puntuals.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »