PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 18 i 19 de MAIG – Setmana estable i càlida!

Ens encanta el moviment, però de tant en tant ja toca també uns dies de sol radiant i absència de precipitacions, que al final, sortirem en barca! hehe

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 18 de maigJornada estable a gran part del Pirineu amb cel blau i transparent, tret del vessant nord, on els núvols baixos seran freqüents. El més destacable de la jornada, el vent fort del nord, especialment a cotes altes. Temperatura similar a diumenge o una mica més alta al migdia. Fogony a les valls del sud.

Dimarts 19 de maig: Dia calcat al de dilluns, sol vessant sud, més núvols al nord, vent de nord destacable i temperatura molt agradable. 

Tendència pels pròxims dies: Ara per ara sembla que continuarem amb aquesta situació gran part de la jornada, com a molt alguna tarda (potser dijous o dissabte) amb algun ruixat o tronada puntual. Així doncs, a gaudir del solet i la temperatura agradable.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »