PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20 i 21 de MAIG – Torna el temps clàssic de maig! Matí de solet i calor, tarda de trons.

Després de jornades radiants, al llarg dels propers dies anirem recuperant la tònica dels darrers dies, amb la reaparició, especialment el cap de setmana, dels ruixats i tempestes de tarda! Matins de sol, caloreta i regades primaverals de tarda, combinació perfecte per continuar fent que el Pirineu visqui una de les primaveres més verdes i radiants dels últims anys!

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 20 de maigDarrera jornada de temps completament estable, amb domini del sol, cel blau radiant i nuvolades de tarda però sense risc de precipitació. La temperatura al migdia encara pujarà una mica més. Vent ja perdent empenta amb el pas de les hores, encalmant a la tarda.

Dijous 21 de maig: Dia més dominat pels núvols, tot i que continuarà la tendència estable, el cel ja no serà tan net com els darrers dies. Nuvolades que a la tarda podran donar, si és que arriba, alguna gotellada puntual. Temperatura estable i vent ja feble.

Tendència pels pròxims dies: Divendres encara força estable, núvols i algun ruixadet, poca cosa, a la tarda. El cap de setmana ja sembla que podrà ser més inestable, amb matins de sol i ruixats i tronades més abundants durant la tarda. Ho anirem seguint!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »