FORMACIÓ METEOPIRINEUS

CURS ONLINE FOTOGRAFIA APLICADA AL PIRINEU I AL TEMPS!

AQUEST CURS ES TROBA ACTUALMENT APLAÇAT FINS SETEMBRE-OCTUBRE!

Una de les idees que més il·lusió ens feia, era presentar-vos els diferents cursos online que estem preparant amb moltes ganes!

El primer de tots, és el CURS ONLINE FOTOGRAFIA APLICADA AL PIRINEU I AL TEMPS! Un curs totalment personalitzat d’un mes de durada i una sortida pràctica optativa a final del curs al Pirineu, impartit per Sergi Boixader i Albert de Gràcia.

Lluny de voler oferir el típic curs online, des de MeteoPirineus ens comprometem a oferir cursos a la teva mida, on a través d’un campus trobaràs els temes a fer setmanals, on el tutor t’explicarà a través de vídeos els temes a tractar, proposarem exercicis a fer i tindràs disponibilitat de resoldre els teus dubtes o inquietuds. A més a més, cada dijous farem una videotrucada amb tots els participants, per assegurar que tot el que hem fet aquella setmana, està clar.

Sergi Boixader és un amant de la fotografia pirinenca i té un munt de consells i trucs per ensenyar-nos. L’Albert de Gràcia de MeteoPirineus, us aproparà consells per trobar fenòmens de méteo pirinenca per fer unes fotos espectaculars!!

Per acabar, de forma opcional, es proposarà una data per trobar-nos tots plegats i poder fer una jornada pràctica de fotografia al Pirineu.

Us detallem el programa en aquest document AQUÍ

Com a presentació del nostre primer curs, hem creat una oferta especial a meitat de preu, amb una llista de preinscripció a través del nostre correu electrònic info@meteopirineuscatalans.com i un total de 20 places, així que si és del teu interés, no badis!

Gaudeix de poder aprendre a fotografiar indrets insòlits, capturant la bellesa de la serralada pirinenca! A mà d’en Sergi Boixader i d’Albert de Gracia.

No et perdis altres cursos de MeteoPirineus (AQUÍ)

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »