PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25 i 26 de MAIG – Lleugera inestabilitat!

Finalment la inestabilitat del cap de setmana ha estat menys generalitzada de l’esperat en un primer moment, i sembla que dilluns i dimarts continuarem amb moltes estones de sol, i algunes tronades puntuals de tarda, en un context força dominat per la calor.

Semblaria que la inestabilitat anirà a més a partir de dimecres, tot i que encara no ho confirmen tots els mapes!

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 25 de maigDia amb força estabilitat, matí amb domini del sol i ambient preestiuenc i nuvolades de tarda que donaran alguns ruixats o tronades, tot i que sembla que ni seran generals ni abundants, però arribaran a qualsevol indret, de forma aïllada i localment amb força, com els de dissabte al tard. Calor. Vent poc destacable.

Dimarts 26 de maig: Jornada força plàcida, amb poc moviment. Solet al matí, i nuvolades de tarda, però amb risc ben baix de precipitació. En cas de tenir alguna tronada, serà puntual. Puja la temperatura especialment al migdia, amb ambient càlid.

Tendència pels pròxims dies: A partir de dimecres molt probablement tindrem més ruixats i tempestes de tarda, tot i que encara no tots els mapes, veuen aquesta possibilitat. Ho anirem seguint!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »