PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 de MAIG – Cada dia, més tronades!

Dia a dia sembla que la inestabilitat anirà a més i tot sembla indicar que a partir del cap de setmana i els inicis del mes de juny, les precipitacions tornaran a ser protagonistes al Pirineu, amb una temperatura que anirà poc a poc a la baixa, després d’unes quantes jornades força estiuenques!

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 27 de maigDia que comença amb domini del sol i algunes boires o núvols baixos en llocs on els ruixats hagin descarregat durant la tarda de dimarts. Les nuvolades aniran a més al llarg de la tarda i els ruixats i tronades es podran presentar en qualsevol indret, tot i que no seran pas generalitzats. Alguna tronada serà forta. Vent poc destacable. Calor al migdia.

Dijous 28 de maig: Jornada molt similar a la de dimecres, domini del sol al matí i nuvolades amb ruixats i tronades de curta durada i més aviat disperses, durant la tarda. Potser la temperatura al migdia queda més curta per la presència dels núvols.

Tendència pels pròxims dies: A partir de divendres i el cap de setmana, pinta que les tronades de tarda seran més abundants i intenses.  Juny podria portar precipitacions més abundants i temperatures més fresques.. Ho anirem seguint!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »