PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29, 30 i 31 de MAIG – Matins de sol i tarda de tempestes!

El temps dels propers tres dies serà gairebé calcat. Matins dominats pel sol i algunes boires, amb nuvolades de tarda que deixaran ruixats i tempestes. La temperatura anirà a la baixa lleugerament. 

Comentem la previ a continuació:

Divendres 29 de maig: Començarem el dia amb domini del sol i algunes boires a les valls, en els llocs on hagi plogut la tarda anterior. Les nuvolades a partir del migdia creixeran amb més empenta i les tempestes seran freqüents, especialment al Pirineu oriental (Berguedà, Ripollès, Osona i Garrotxa), on algunes podran ser fortes. Ambient encara càlid. Vent poc destacable.

Dissabte 30 de maig: El sol serà el protagonista novament amb alguns núvols baixos, amb algunes tronades de tarda que sembla que no seran generalitzades. Temperatura una mica més baixa que divendres. Vent poc destacable.

Diumenge 31 de maig: La inestabilitat va a més, tot i que el matí serà estable i dominat pel sol, les tempestes a la tarda guanyaran protagonisme essent abundants i extenses. Temperatura un pèl més baixa.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que l’inici del mes de juny serà mogut, amb ruixats i tempestes freqüents i temperatura més primaveral.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »