PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1 i 2 de JUNY – Temps d’abril! Pluges, tempestes i més fresca

Torna la fresca meteorològica! Tot i que demà iniciem el mes de juny, el temps sembla que vulgui recular i tornarem a tenir unes jornades més pròpies al mes d’abril! Ruixats i tempestes molts dies d’aquesta setmana, moltes d’elles molt intenses, precaució, i temperatura més primaveral, deixant enrere la calor dels darrers dies. 

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 1 de juny: El primer dia del mes de juny es presenta ben inestable! Després d’una nit amb ruixats i tempestes fortes en moltes zones, el matí serà de treva, amb poques precipitacions i boires i núvols. A la tarda però, tornen a venir noves precipitacions, que molta atenció, tornaran a descarregar amb molta intensitat, precaució! Ambient més fresc.

Dimarts 2 de juny: Temps similar al de dilluns, amb ambient primaveral. Matí de núvols i clarianes, però a la tarda els ruixats i les tempestes, algunes intenses, tornaran a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, tot i que no tant extenses com dilluns. Més fresca. 

Tendència pels pròxims dies: Així continuarà gran part d’aquesta setmana, amb tempestes freqüents a les tardes i fins i tot divendres, amb baixada de temperatura que podria fer arribar la neu a cotes altes del Pirineu! Torna la gresca meteorològica!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »