PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3 i 4 de JUNY – NEU i precipitacions abundants!

Anunciem nevades!!! Després d’un maig càlid, juny fa pinta que vol ser molt mogut, amb precipitacions abundants al Pirineu i ambient més fred, que farà que fins i tot dijous torni la neu a cotes mitjanes! I no acabarà pas aquí, tenim gresca per dies, amb successives borrasques i entrades fresques, que portaran precipitacions abundants..

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 3 de juny: Dia que començarà com els darrers dies, amb matí amb boires i núvols baixos, nuvolades al migdia i tarda amb pluges i tempestes, que afectaran qualsevol indret i fins i tot, amb ganes! Precaució, les tempestes tornaran a ser fortes, acompanyades de calamarsades, fortes ventades i intensitats de pluja molt forta. Encara no farà fred, i la neu es limitaria als cims més alts del Pirineu.

Dijous 4 de juny: Ens creua un front, que farà ploure gairebé tota la jornada a gran part del Pirineu i Prepirineu i fins i tot de forma abundant. Seran especialment intenses a la matinada i primeres hores del matí, amb tempestes i de nou a la tarda. Ambient sensiblement més fred i neu baixant de cota fins als 1.800m! Ventada forta a partir de la tarda del nord.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ventades de nord i ambient fresc o fred, amb precipitacions fins a primeres hores del matí. A la tarda nous ruixats. Dissabte matí de sol i tarda amb ruixats. Diumenge temps més mogut, amb ruixats ja al matí i tempestes abundants a la tarda. Estarem moooolt distrets! 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »