PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 5, 6 i 7 de JUNY – Continua el rebombori!

Continuem parlant de temps remogut, amb un divendres tranquil, però entre dissabte a la tarda i gran part de diumenge, amb noves pluges i de nou, entrada d’aire fred que portarà per segona vegada aquest juny, nevades a cotes de fins a 1500m la nit de diumenge a dilluns!! 

Comentem la previ a continuació:

Divendres 5 de juny: Dia més estable de la setmana! Això sí, precaució amb el fort vent del nord especialment al matí! A la tarda anirà a la baixa. Núvols al vessant nord, algunes nuvolades de tarda a la resta, però no s’esperen precipitacions. Ambient fredot.

Dissabte 6 de juny: Aprofitem el matí!! Serà el moment del cap de setmana amb temps més estable. Domini del sol amb algunes nuvolades, que aniran a més a partir del migdia. Tarda amb ruixats i tempestes a qualsevol indret, puntualment fortes, que es mantindran al llarg de la nit i matinada de diumenge. Puja la temperatura i el vent ja serà feble i girarà al SW.

Diumenge 7 de juny: Jornada molt inestable, amb cel força cobert i ruixats i tempestes que es podran presentar al llarg de tot el dia i en totes les zones del Pirineu i Prepirineu, tot i que no plourà tot el dia! Atenció, alguna tempesta podrà ser forta un cop més. La temperatura anirà baixant en picat al llarg del dia, i la cota de neu anirà baixant des del 2.800m del matí, als 1.500m en acabar la jornada. 

Tendència pels pròxims dies: Juny vol continuar amb tendència d’abril! Ambient més fred per l’època de l’any i noves situacions d’inestabilitat que afectaran el Pirineu al llarg de la propera setmana, amb tempestes, pluges i més neu a muntanya!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »