PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8 i 9 de JUNY – Temps d’abril! Fresca i inestabilitat

Maig va ser molt càlid i de moment juny vol ser molt més fred del “normal”, amb temperatures aquesta setmana entrant entre 4 i 8ºC més fredes de la mitjana climàtica. 

A banda de la fresca, inestabilitat, amb uns dies dinàmics, amb estones de sol, ruixats, tronades i nevades per sobre dels 2.000m, així doncs, continuem amb previsions divertides uns quants dies més.

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 8 de juny: Jornada poc estiuenca com pertocaria al juny, amb ambient fredot o fred a alta muntanya, vent del nord destacable i inestabilitat, tot i que menys accentuada que la del cap de setmana. Matí amb cel carregat al vessant nord, amb precipitacions febles i neu a cotes superiors als 1.700m. A la resta, després d’un matí amb moltes clarianes, les tronades de tarda tornaran a ser protagonistes, però afectaran més al Prepirineu i l’Alt Pirineu quedaran més al marge. 

Dimarts 9 de juny: Torna a augmentar la inestabilitat. Després d’un matí que serà en conjunt força tranquil i amb moltes més estones de sol que els darrers dies, la tarda els ruixats i les tronades tornaran a ser més extenses i intenses, arribant a qualsevol indret i un cop més, podran ser fortes. Temperatura fresca, vent del nord moderat i cota de neu entorn dels 2.000m. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres similar al dilluns, matí de sol i tarda amb tronades però bàsicament afectaran al Prepirineu. Dijous al vespre i nit i divendres pas d’un front de tempestes i nova refrescada i cap de setmana ara per ara, força estable. Ho seguirem!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »