PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10 i 11 de JUNY – Bloqueig atmosfèric! Força dies més frescos i plujosos!

L’ambient fredot i molt inestable continuaran moltes jornades amb nosaltres. Segons els mapes actuals, com a mínim fins a Sant Joan tindrem temperatura força més baixa de la mitjana climàtica i la inestabilitat anirà regant amb freqüència les nostres muntanyes i continuaran les nevades a cotes mitjanes i altes!

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 10 de juny: Jornada poc estiuenca com pertocaria al juny, amb ambient fredot o fred a alta muntanya, i inestabilitat menys accentuada que dimarts, on els ruixats i tempestes de tarda seran més localitzats i afectaran especialment el Prepirineu i Pirineu oriental a la tarda, i continuaran les pluges febles al vessant nord del Pirineu. A la nit, la pluja podrà arribar a moltes comarques. La cota de neu es mantindrà entorn dels 2.100m.

Dijous 11 de juny: Una potent borrasca ubicada al cantàbric impulsarà fortes ventades del sud, especialment a partir del migdia. Matí variables i amb restes dels ruixats de la matinada. El vent del sud portarà una pujada de temperatura i l’arribada d’un front de pluges i tronades, que escombrarà el Pirineu entre la tarda-vespre de dijous i el migdia de divendres. La cota de neu s’enfilarà fins els 2.700m.

Tendència pels pròxims dies: Divendres anirà creuant el front, amb pluges fins al migdia i alguns ruixats residuals a la tarda. Dissabte amb tempestes de tarda i possiblement diumenge jornada estable i més càlida, tot i que els mapes insisteixen que la propera setmana continuarà la inestabilitat i tornarà l’ambient fredot.  Ho seguirem!!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »