PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 de JUNY – Nou front amb pluges, tempestes i més nevades!

Quin juny més fred i plujós (i de neu a les muntanyes!). Realment sou molts els que ens feu arribar aquesta sensació que no està fent el temps que pertoca, amb molt poques hores de sol, molts dies de pluja i un fred considerable per estar al juny, i fins i tot, molts dies de nevades a cotes “relativament baixes”. 

Doncs sembla que res vol canviar, i l’arribada d’un nou front aquesta setmana torna a fer baixar la temperatura, portarà noves precipitacions i la neu arribarà de nou per sobre dels 2000m. Setmana moguda, ho expliquem.

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 15 de juny: Un altre dia de cel força ennuvolat i poques estones de sol! A mesura que passin les hores, els núvols aniran a més, i els ruixats i les tempestes s’escamparan a la tarda especialment al Pirineu Axial (no s’esperen al Prepirineu). Ambient fredot. Cota de neu uns 2.500m. Vent moderat a cotes altes de ponent.

Dimarts 16 de juny: Arriba un nou front. Jornada amb pluges a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb ambient gris i rúfol. Atenció, un cop més, especialment a la tarda, podran anar acompanyades de fortes tempestes. Boires a muntanya. Vent notable de W- SW. Fresca i neu baixant a 2.200m. 

Tendència pels pròxims dies: Setmana molt moguda realment.. Dimecres jornada similar a la de dimarts, amb precipitacions al llarg del dia i ambient gris i fred, amb cota de neu a uns 2.100m. Dijous i divendres amb matins més estables, però importants tempestes de tarda. Cap de setmana aparentment més estable i càlid! Ho seguirem.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »