PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17 i 18 de JUNY – Matins estables i tardes amb tronades!

Després del pas del front que ha deixat importants tempestes a tot el Pirineu, sembla que dimecres, dijous i divendres, tornarem a la inèrcia del temps més típica del temps per l’època: matins estables i tardes amb tronades. 

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 17 de junyComençarem la jornada amb cel variable i restes de boires a molts indrets del Pirineu i Prepirineu. Tot i això, a mig matí les nuvolades aniran guanyant terreny, i durant la tarda les tempestes tornaran a ser freqüents a qualsevol punt de la serralada pirinenca i prepirinenca. La temperatura serà freda i la cota de neu al voltant dels 2.100 m. El vent molt suau de SE. 

Dijous 18 de junyTemps força similar al dimecres, amb matí estable i tarda tornen les nuvolades amb ruixats i tempestes menys extenses que al dia anterior. Temperatura freda, amb vent poc notable. 

Tendència pels pròxims diesDivendres serà novament una jornada molt inestable, amb ruixats i tempestes que de bon matí es poden presentar de forma puntual i que la tarda seran extenses i més fortes. Cap de setmana més estable, amb remuntada dels valors de temperatura que anirà venint a partir de Sant Joan.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »