PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19, 20 i 21 de JUNY – Poc a poc el temps es va estabilitzant!

Després de molt dies d’inestabilitat i temperatures molt fredes per l’època de l’any amb nevades a muntanya, sembla que el temps poc a poc s’estabilitza recuperant la temperatura. Tot i això, no ens refiem que la setmana que ve tornaran les tempestes!

Comentem la previ a continuació:

Divendres 19 de junyEl matí serà encara inestable, on fins i tot alguns mapes ens donen ruixats i tempestes matinals. En tot cas, serà a la tarda quan seran més freqüents i extenses afectant qualsevol indret del Pirineu! La temperatura poc recuperar un parell de graus, amb vent poc destacable.

Dissabte 20 de junyTindrem un matí de sol, amb restes de boires i moltes clarianes. Tot i això, de cara la tarda algunes nuvolades tornaran a deixar ruixats i tempestes, més probables al Prepirineu i Pirineu oriental. La temperatura pujarà més que divendres, amb poc vent. 

Diumenge 21 de juny: Primer dia d’estabilitat amb temperatura que pujarà de forma notable amb el sol com a protagonista. Les nuvolades de tarda no deixaran precipitacions. 

Tendència pels pròxims diesSembla que fins a Sant Joan el temps es mantindrà més estable i bastant més càlid del que hem viscut darrerament. La calor serà força continguda. A partir de la revetlla, tornaran altre cop les tronades i ruixats de tarda. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »