PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 22 i 23 de JUNY – Dilluns i revetlla de sant Joan, radiants!

Llàstima que enguany la revetlla i nit de falles clàssica al Pirineu sigui sense festes, ja que el temps per aquests propers dos dies serà radiant i càlid. A partir de Sant Joan, noves tronades!

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 22 de junyDia sense complicacions, amb domini del sol, núvols decoratius i sense precipitacions. El vent del nord encara bufarà moderat al matí, i anirà perdent intensitat amb el pas de les hores. Calor moderada.

Dimarts 23 de junyRevetlla de Sant Joan, nit de bruixes i falles amb temps molt tranquil. El vent haurà encalmant i la calor serà típica d’estiu. 

Tendència pels pròxims dies: Sant Joan serà estable fins al migdia, però tot sembla indicar que les tempestes entre la tarda i nit, podran arribar a moltes zones i ser fins i tot, fortes la nit de dimecres a dijous. Ho anirem seguint. Més enllà, situació típica de juny, calor, sol de matí i algunes tronades de tarda.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »