PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 de JULIOL – Dos dies de sol, esperant una important tongada de tempestes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dues jornades més de temps plàcid i força càlid i tornem a la tendència d’aquest estiu, a partir de dimecres tornen les tempestes i seran abundants i extenses la resta de la setmana, algunes d’elles fins i tot, tornaran a ser fortes o molt fortes!

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 6 de juliolJornada sense cap mena de complicació, amb domini del sol i núvols decoratius, que molt difícilment donaran precipitacions. L’excepció, la Val d’Aran, on els núvols baixos seran presents i fins i tot podran donar algun plugim. Calor moderada al migdia, amb fresca matinal. Vent del nord a la tarda, moderat. 

Dimarts 7 de juliolJornada similar, amb domini del sol a gran part del Pirineu, més clarianes també a la Vall d’Aran i sense precipitacions. Calor continguda, tot i que a primeres hores de la tarda picarà una mica. Vent més feble del nord. 

Tendència pels pròxims diesFins dimecres a la tarda encara tranquil, tot i que les tempestes que es formin a l’Aragó ja podran visitar moltes zones durant les darreres hores del dia. I seran un tastet!! La resta de la setmana es presenta, especialment les tardes, amb presència de ruixats i tempestes que novament podran ser intensos o molt intensos.. Haurem de tornar a extremar les precaucions, ho anem seguint!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »