PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 de JULIOL – Dos dies de sol, esperant una important tongada de tempestes!

Després de 4 dies força estables, a partir de demà a la tarda les tronades tornaran a ser les protagonistes de la situació del temps al Pirineu, on haurem d’estar alerta, especialment a les tardes, de la possibilitat de fenòmens severs, com aiguats, pedregades o fortes ventades.. QUIN ESTIU MÉS MOGUT!

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 8 de juliolJornada que començarà amb temps similar al de les darreres jornades, amb domini del sol i ambient fresquet. No serà fins a la tarda, que les nuvolades que es formin sobre les nostres muntanyes i les que arribin de l’Aragó, deixin les primeres tempestes, especialment entre el vespre i la nit. Alguna d’elles ja podrà ser forta, precaució. Temperatura càlida. 

Dijous 9 de juliolLa inestabilitat anirà a més. Núvols i algunes boires matinals, que es desenvoluparan amb energia a partir del migdia. La tarda i fins a primeres hores de la nit, les tempestes seran freqüents, abundants i fortes a moltes zones. Ambient més fresc.

Tendència pels pròxims diesAixí serà el temps la resta de la setmana, amb matins amb moltes estones de sol, caloreta i tardes ben sorolloses, amb tempestes importants i fenòmens de temps puntualment violents, així que evitem fer activitats a l’aire lliure a les tardes i molta precaució amb les acampades!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »