PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10, 11 i 12 de JULIOL – Tardes sorolloses! 

Després de les tempestes de dijous, encetem una bona pila de dies amb jornades inestables! No parlem de dies no aprofitables per fer activitats a la muntanya, però si haurem de planificar les nostres sortides al matí, ja que a les tardes les tempestes, moltes d’elles fortes, continuaran sent les protagonistes del Pirineu i Prepirineu!

Comentem la previ a continuació:

Divendres 10 de juliolComençarà el dia amb cel variable i fins i tot amb algun ruixat dispers. A la tarda tornen a la càrrega les tempestes, que podran afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu i novament, podran ser fortes. Temperatura més fresca. 

Dissabte 11 de juliolSembla que el matí serà ben estable, amb domini del sol, núvols que aniran a més amb el pas de les hores i les tronades de tarda podran afectar qualsevol indret, tot i que no seran ni tan fortes ni extenses com les de divendres o diumenge, en resum, a moltes zones segurament, noi arribarà a ploure. 

Diumenge 12 de juliolDesprés d’un matí amb moltes estones de sol, la tarda tornarà a ser moguda, amb moltes tempestes que podran arribar a gran part del Pirineu i Prepirineu i de nou ser fortes, amb calamarsades, ventades i forta pluja. Temperatura d’estiu moderat!

Tendència pels pròxims diesL’inici de la setmana vinent serà molt mogut, amb tempestes fortes i temperatura sensiblement més fresca!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »