PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 de JULIOL – Comencem la canícula amb ambient fresc!

La canícula, entre el 15 de juliol i 15 d’agost, és habitualment l’època més càlida de l’any, però enguany, la iniciarem amb ambient fresc per les dates i de moment, no es veu cap gran calorada com a mínim els pròxims 10 dies! A banda, tempestes de tarda dimecres, i resta de setmana completament estable!

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 15 de juliolMatí novament variable, amb moltes estones de sol, restes de boires en zones on hagi plogut dimarts i ambient ben fred per estar en ple juliol. Al migdia creixement de nuvolades i tarda amb tempestes, especialment de la línia que dibuixa la N-260 cap al sud, tot i que tindrem de disperses a la resta del Pirineu. Cel tapadot al vessant nord tota la jornada. L’ambient serà poc càlid tot el dia. Vent moderat de tramuntana, més fort a cotes altes. 

Dimarts 12 de juliol: Dualitat, sol a gran part del Pirineu, 4 nuvolades de tarda i com a molt, algun ruixadet de tarda al Ripollès i zones pròximes. L’altre cara de la moneda, el vessant nord del Pirineu (val d’Aran i vessant francés), on els núvols baixos donaran una jornada força més gris i freda. Continuarà el vent moderat del nord i la temperatura pujarà lleugerament. 

Tendència pels pròxims diesDivendres continua la tramuntana, núvols baixos al vessant nord i sol a la resta. El cap de setmana el sol serà protagonista, la tramuntana perdrà força i la calor tornarà a ser d’estiu, però no excessiva. Dilluns, noves tempestes. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »