PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20 i 21 de JULIOL – Nova punxada de l’estiu a la vista!

Doncs tot i tenir davant uns dies càlids, de moment de calor forta d’estiu, no se’n veu enlloc! És més, com molts de vosaltres ens comenteu, continua aquesta sensació de poc estiu i moltes tronades de tarda i fins i tot, dijous nit ens creua un altre front amb tempestes i pluges i una notable refrescada.. Així doncs, com aquell que diu ens haurem “polit” el juliol sense haver patit cap calorada com ens tenien acostumats els darrers estius!

Reflexió: Per què es dóna tant bombo a les calorades i sequeres i en canvi la gran ratxa plujosa i fresca dels darrers mesos no se’m parla?

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 20 de juliol: Matí de sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb un ràpid creixement de les nuvolades que durant la tarda ens duran tempestes, algunes de fortes, que afectaran qualsevol comarca del Pirineu i Prepirineu (INCLOSES ALT URGELL, PALLARS JUSSÀ i SOLSONÈS, que sembla que per alguns mitjans no existeixen! hehehe). Temperatura alta, amb calor de ple estiu però per sort, refrescarà de valent amb els ruixats de la tarda i el vespre i nit seran frescots. Novament com molts dies d’aquest estiu, atenció amb els aiguats, ventades i calamarsa o pedra de les tempestes!

Dimarts 21 de juliol: Temps molt similar al dilluns, matí de sol i calor, i tarda amb força llamps i trons, a qualsevol indret i podent ser fortes! Precaució.

Tendència pels pròxims diesDimecres similar a dimarts i molt atents a les previsions per dijous, alguns mapes ens donen escombrada de tempestes entre el vespre de dijous i part de divendres, amb una notable caiguda de la temperatura. Ho comentem en la previsió de dimarts. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »