MÉTEO ARTICLE

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Méteo-Article: el nou calendari de MeteoPirineus 2021

Seguim amb els méteo-articles, avui però en portem un de diferent. Us presentem el nou calendari de MeteoPirineus del 2021, amb imatges molt especials on podem observar la bellesa paisatgística i meteorològica de la nostre serralada pirinenca durant cada mes. A continuació, entrem en detalls:

Tal i com hem comentat, avui us presentem el nou calendari de Meteopirineus del 2021. Tal com fem cada any, en breus realitzarem el llançament d’aquests calendaris, els quals trobareu disponibles a moltes llibreries de Catalunya o a la nostre web -a continuació trobareu la llista-. Així doncs, cal posar-se en contacte a través del següent mail meteopirineus@meteopirineuscatalans.com i posteriorment fer un ingrés al banc. El preu:  12€ + 5 € enviament. Per seguir gaudint cada mes, d’espectaculars imatges d’indrets molt icònics i especials del Pirineu!

LLISTAT LLIBRERIES DE CATALUNYA ON TROBAR EL NOSTRE CALENDARI:

D’altre banda, encara ets a temps d’aconseguir la súper mascareta de Meteopirineus! Té filtre (es pot posar i treure) amb una preciosa imatge del Prat de Cadí ben nevat! On la pots trobar? Doncs molt fàcil! Obre’ns per DM d’Instagram o Facebook, email (meteopirineus@meteopirineuscatalans.com) o pots passa-la a buscar a la Floristeria Balbina (Carrer Major, 45 – Seu d’Urgell). El seu preu és de 7€ (si te l’enviem cal sumar les despeses d’enviament + 3€).

Esperem que el meteo-article d’aquesta setmana us hagi agradat molt, i espereu amb la mateixa il·lusió que nosaltres el següent! Fins la pròxima. Salut i muntanya Meteopirinencs/ques!

No et pots perdre...
Món Pirinenc

.

Descobreix el Pirineu!

.

Glossari MeteoPirineus

.

.

.Reportatge de:

Tradueix »