PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23, 24 i 25 D’OCTUBRE – Cap de setmana amb una mica de treva!

Després de les pluges d’aquest temporal de S, sembla que tindrem encara pluges fins divendres al migdia. A partir de llavors, tindrem una clara millora, tot esperant l’arribada d’un front fred a partir de la tarda de diumenge. 

No et perdis tots detalls de la previsió a continuació:

 

Divendres 23 d’octubre: Continuarà plovent especialment al Pirineu occidental, amb ruixats a la resta de la serralada. Tot i això, a partir de mig matí quedarà concentrada a les zones del Pallars, Alta Ribagorça i a la Val d’Aran, únicament. A partir de la tarda, aniran a menys i només quedaran al vessant N del Pirineu o zones com la Garrotxa i l’Alt Empordà. Cota de neu als 2000 m. La temperatura baixarà força. Vent moderat del S. 

Dissabte 24 d’octubre: Jornada completament estable, amb domini del sol amb algunes restes de boires a les valls. No s’esperen complicacions, sense precipitacions. Temperatura fred a primeres hores del matí, però la resta del dia agradable. Vent encalmat. 

Diumenge 25 d’octubre: Començarà el dia amb el domini del sol, tot i que rapidament els núvols aniran a més. A partir de la tarda, les preciptiacions febles començaran arribar pel Pirineu occidental, amb una cota de neu que anirà baixant -dels 2000 m fins als 1500m a la matinada- igual que la temperatura. Vent del S tornarà agafar protagonisme, sobretot a l’alta muntanya. 

Tendència pels pròxims diesDilluns nevades a cotes baixes, vent de mestral forts i baixades de les temperatures considerable. A partir de dimarts, el temps comença a estabilitzar-se i la resta de la setmana seria estable. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »