ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Tou de neu pel pont de desembre!

Tou de neu el que presenta el Pirineu de punta a punta de la serralada, amb un inici de temporada molt bó en nevades i amb previsions per aquests pont de nevades abundants!

Foto de la setmana:

El pont es presenta mogut meteorològicament parlant. Els millors dies per gaudir de la neu i amb millors condicions meteorològiques serà dissabte i dimarts, quan podrem gaudir de la forta nevada que haurà afectat a totes les estacions diumenge i part de dilluns. Fred d’hivern!

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Situació similar que Vallter 2000, jornades més estables dissabte i dimarts, i diumenge, dilluns i dimecres amb nevades i fortes ventades del nord.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

La neu ja és molt abundant fruit de la llevantada de fa uns dies i a més a més, tornarà a nevar feblement els pròxims dies i fins i tot diumenge la nevada podria arribar a ser moderada (fins a 15cm) en aquesta zona. Dissabte i dimarts, dies més estables.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Si els mapes es compleixen, les estacions pallareses seran les que més neu veuran amb la nevada de diumenge! Així doncs, dissabte d’espera amb temps agradable, esperant la nevada de diumenge i fins dilluns al migdia i un dimarts i part de dimecres per gaudir del tou de neu.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Nevada abundant en aquesta estació especialment diumenge, quan podran voltar els 30-40cm de neu nova! Dissabte, dimarts i part de dimecres, amb temps més agradable per gaudir de tanta neu.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Tou de neu pel pont de desembre!

Tradueix »