MÉTEO ARTICLE

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Tens una mascota que endevina el futur?

Ens avorrim amb tant anticicló! Ja fa uns mesos molts de vosaltres ens vau presentar les vostres mascotes que tenen noms relacionats amb meteorologia o Pirineu, i tenim una bona pila! Ara arriba el torn que facin de bruixetes i ens endevinin com serà el temps, aquest hivern 2020-2021. Us expliquem com:

Fàcil! La teva mascota ha de trobar-se dos plats de menjar, dues joguines, dues portes, dues persones, dos estris, etc., tots dos amb cartellet escrit on digui; Hivern de sequera i calor i l’altre, Hivern amb previsió de nevades i fred! El seu superpoder mental futurista, farà que triï l’opció correcta i que tots nosaltres tinguem ben clar, com serà l’hivern!

Ho hem de veure tots. Per això necessitem que pengis el teu vídeo a Facebook, Instagram i/o Twitter, etiquetant, #meteopirineusmascota.

Nosaltres ja vam fer una previsió de com possiblement serà aquest hivern, ara haurem de veure si la majoria dels nostres peluts també ho tenen clar! Entre tots els vídeos, farem una estadística per veure quin % ha triat una opció i quin tria l’altre!

Us deixem un exemple de mascotes vidents..

PD: Els animals no són joguines, per això demanem que amb aquesta simpàtica proposta els hi tinguem respecte.

Esperem els vostres vídeos. Fins a la pròxima. Salut i muntanya Meteopirinencs/ques!

Albert de Gràcia

No et pots perdre...
Món Pirinenc

.

Descobreix el Pirineu!

.

Glossari MeteoPirineus

.

.

.Reportatge de:

.

.

Amb el Amb el suport de:

Tradueix »