PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 26 i 27 d’abril – Setmana passada per aigua

Continua la tendència inestable i sembla que finalment aquesta setmana, la pluja serà la protagonista al Pirineu, que bona falta fa! Precipitacions freqüents i força generals la majoria de dies, amb registres acumulats en el total de l’episodi que podrà sumar una bona pila de litres! Contents..
Ho expliquem a continuació:

Dilluns 26 d’abril: Ja durant la matinada arribaran precipitacions des del sud de Catalunya que afectaran al matí a gran part del Pirineu i Prepirineu, sense descartar alguna tempesta. A la tarda continuen els ruixats, que poden descarregar en qualsevol moment i lloc. Atenció perquè algun xàfec serà fort. Vent del sud fort i ambient més fresc. La neu entorn dels 2.600m al matí, baixant a la tarda a 2.100m.

Dimarts 27 d’abril: Continua la inestabilitat accentuada. Tot i que no tindrem tantes hores de precipitació com dilluns, si podrà tornar a ploure en qualsevol moment, tot i que serà més probable al matí al Pirineu oriental i a la tarda, arribar a la resta del Pirineu, puntualment amb tronada i ser forts. La cota de neu estable en 2.100m i ambient fresc. Vent encalmat.

Tendència pels pròxims dies: Així continuarà la resta de la setmana, amb el pas de zones d’inestabilitat que portarà dia sí i dia també, fronts amb pluges generals i a més a més, estones de ruixats i tempestes més locals, però que en definitiva, anirant sumant més litres a nostre ressec Pirineu! Esperem que arribin aquestes necessàries pluges i continuem sumant neu a alta muntanya!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »