PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 28 i 29 d’abril – Continuen les pluges!

Continuen les precipitacions! Avui dimarts més en forma de ruixat a la tarda, però tindrem dues tongades més importants, una dimecres a la tarda i una segona, sembla que molt abundant, divendres. Així que podem continuar arreplegant força litres de forma generalitzada al Pirineu i Prepirineu i també força neu a muntanya.
Ho expliquem a continuació:

Dimecres 28 d’abril: El matí tornarà a ser força ennuvolat i amb boires, amb alguna clariana esporàdica.. Ràpidament al migdia aniran a més els núvols i a la tarda les pluges poden ser abundants a qualsevol indret i fins i tot, amb algunes tempestes que podran ser fortes i venir acompanyades de calamarsades i fortes ventades, precaució. Per sobre dels 2.200m podrà deixar una bona emblanquinada. Fresca.

Dijous 29 d’abril: Probablement serà una jornada de temps més primaveral, amb un matí amb més estones de sol i a la tarda, tindrem nuvolades que tornaran a donar ruixats i tempestes, a qualsevol indret, però no pas generals com les de dimecres o divendres, tot i així, puntualment podran ser fortes. Cota de neu 2.200m. 

Tendència pels pròxims dies: Els mapes actuals ens indiquen el pas d’un front molt actiu divendres, que portarà pluges i tempestes abundants a tot el Pirineu i Prepirineu, deixant importants registres de precipitació i nevada abundant per sobre dels 2.300m. Dissabte durant el matí acabaria de passar el front i diumenge tindriem una jornada molt més estable.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »