PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3 i 4 de maig – Pujada de temperatura!

Acomiadarem ràpidament la neu d’aquests darrers dies, per donar la benvinguda a un tastet de caloreta, que anirà a més a mesura que passin els dies al llarg d’aquesta setmana! Temps força més estable, tot i que algunes tardes tindrem alguns xàfecs. 
Ho expliquem a continuació:

Dilluns 3 de maig: Encara tindrem una jornada variable, fins i tot amb el cel tapadot a la tarda i sense descartar alguns ruixats ja força puntuals! Matinada fresca tot i que al migdia ja farà una mica més de calor. Vent moderat a cotes altes del sud.

Dimarts 4 de maig: El sol anirà guanyant protagonisme, i a la tarda tindrem força domini del sol, amb alguns núvols decoratius. Més calor.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres passa lliscant la cua d’un front, que podrà portar alguns núvols més i com a molt 3 gotes a la tarda puntuals. A partir de dijous i fins al diumenge, sol i temperatura que ens començarà a recordar que anem cap a l’estiu! Caloreta de la bona!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »