PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 7, 8 i 9 de maig – Es comença a girar la truita!

Tot i la caloreta que tindrem fins diumenge, el temps continua amb dinàmica de primavera, que implica dinamisme del temps i arribada de canvis importants de temps!
Divendres amb tempestes força freqüents a la tarda, dissabte estable i càlid i diumenge arriba les primeres pluges (algunes abundants) que es mantindran durant l’inici de la setmana vinent, amb nevades que tornaran a deixar la muntanya ben blanca!
Ho expliquem a continuació:

Divendres 7 de maig: Els núvols aniran més i tindrem una jornada força grisa a la val d’Aran amb ruixats al llarg del dia. A la resta tindrem un matí amb estones de sol i a la tarda, les nuvolades donaran ruixats i tronades, que podran arribar a qualsevol indret, però amb major probabilitat als entorns del Cadí, Berguedà, Ripollès i Garrotxa. Ambient càlid. Vent del SW moderat.

Dissabte 8 de maig: El sol serà present i tindrem com a molt algun núvol decoratiu, que no donarà precipitacions. El vent del sud anirà guanyant intensitat a alta muntanya, bufant fort a la tarda.

Diumenge 9 de maig: Al matí encara tindrem temps força estable, tot i que els núvols molt ràpidament aniran cobrint el cel i al migdia arriben les primeres pluges pel Pirineu Occidental i al llarg de la tarda s’estendran per tota la resta del Pirineu. Atenció, alguna tempesta pot ser forta. La cota de neu alta al migdia, 2.600m, baixant a la nit als 2.000m. Vent fort del sud.

Tendència pels pròxims dies: Els primers dies de la setmana tindrem precipitacions a bona part del Pirineu i tindrem fins i tot nevades que aniran baixant de cota, podent nevar dimarts per sota dels 1.200m! Així doncs, continua la tendència de temps mogut que vam encetar fa unes setmanes! Que duri!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »