PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 7, 8 i 9 de maig – Es comença a girar la truita!

Deixem enrere la calor, per encetar una setmana molt més fresca i moguda! Atenció a les fortes tempestes les properes hores i primeres hores de dilluns, algunes amb fortes pedregades!
Demà dia més tranquil i fresc, amb noves pluges especialment entre el vespre i nit. Dimarts fredot, neu a 1.500m i alguna tronada forta. Una altra situació de tronades divendres i segurament el cap de setmana, força estable!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 10 de maig: Després de les tempestes del diumenge al tard, encara tindrem precipitacions fins a primeres hores de la matinada. Al matí tindrem una treva, amb restes de núvols i boires i noves nuvolades que a la tarda, podran donar algun ruixat, però no serà fins al vespre i la nit, quan es poden fer aquestes pluges més extenses i afectar novament, a moltes zones del Prepirineu i Pirineu. La cota de neu anirà baixant al vespre als 1.800m i la temperatura serà novament, fresca de primavera. Vent encara fort a cotes altes del SE.

Dimarts 11 de maig: Inestabilitat accentuada! Al matí ja tindrem ruixats a moltes zones, que aniran viatjaran de les comarques del Pirineu occidental (Ribagorça, Aran, Pallars) cap a la resta del Pirineu, sent puntualment fortes i amb tempestes. A la tarda però, deixaria de ploure al Pirineu occidental, tret del vessant nord del Pirineu, on podrà anar nevant durant bona part de la jornada. Ambient fred i vent fort del nord. La cota de neu se situarà entorn dels 1.500m.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous més tranquils, amb domini del sol i alguns ruixats de tarda puntuals, tempestes fortes durant el divendres i cap de setmana que pinta ser força estable i fresc, amb domini del sol a bona part del Pirineu! Ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »